Wagen 1_main Wagen 1_tablet Wagen 1_phone_landscape Wagen 1_phone
Wagen 2_main Wagen 2_tablet Wagen 2_phone_landscape Wagen 2_phone
Wagen 3_main Wagen 3_tablet Wagen 3_phone_landscape Wagen 3_phone

Transportbedrijf Homatra B.V. is opgericht in 1988 met 1 auto, helemaal onbekend was Henk Hoek niet in het transport. Na enkele jaren chauffeur geweest te zijn bij Gebr. Hoek (Voormalig directeur Henk Hoek sr.) besloot ik zelf maar eens de stoute schoenen aan te trekken en voor me zelf iets op te bouwen.

Mijn streven was toen al om zo goed mogelijk aan de eisen van de klanten te voldoen. Verbeteringen werden in overleg met de klanten besproken en beoordeelt wat voor gevolgen dit heeft voor het vervoer. Zo kon het wel eens gebeuren dat je de concurrentie op het transport voor bleef met de ontwikkelingen die er plaats vonden.

Daarom was de eerste auto die ik aanschafte een trekker met laad- en los-kraan om zo de lange laad- en los-tijden voor de opdrachtgever te kunnen beperken. En wat te bedenken van een city-oplegger om in het centrum wendbaarder en meer tonnage mee te kunnen nemen dan een bakwagen. Tevens werd er door ons speciale bokken ontworpen om zo het transport van baggerpijpen te vereenvoudigen, op die manier werd ook gewerkt aan de veiligheid voor de betrokken medewerker.
Toen ISO certificering voor vele nog nieuw was deden wij hier al onderzoek na om dit aan ons bedrijf toe te voegen.

Het bedrijf is op dit moment uitgebreid tot 6 trekkende eenheden, welke u door de hele Benelux kan tegenkomen.

Bezoekadres:
Gageldijk 1
3602 AG MAARSSEN

Homatra BV Volg ons op

Postadres:
Nedereindsevaart 4
3602 AE MAARSSEN

T: 030 - 262 26 22
F: 030  - 262 16 21
M: 06 - 518 490 20